Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482690
Прогноз погоди
Переможці  змагань Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» отримали нагороди
18 травня 2016 року 17:54
Управління з питань НС та ЦЗН міської ради нагородило переможців міського етапу змагань Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» серед загальноосвітніх навчальних закладів міста.
 
Цей вид змагань є досить популярним серед учнів. Команди-учасники міських змагань випробовували себе у змаганнях виконувати аварійно-рятувальні роботи в зоні техногенної аварії, проводити пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища, перевіряли свої навички в наданні першої медичної допомоги.
 
В напруженій боротьбі команда загальноосвітньої спеціалізованої школи № 16 зайняла перше місце. Призери змагань ЗОШ № 17 та екологічний ліцей № 24 лише на декілька балів відстали від переможця.
 
«На міському етапі на протязі останніх років триває досить напружена боротьба серед команд учасників за право бути кращою командою міста. Суддівській бригаді і цього разу довелося докласти чимало зусиль, щоб встановити не тільки переможця, а і призерів змагань», - повідомив заступник начальника  питань НС та ЦЗН міської ради Олександр Куліковський.
 
Команда переможниця в червні місяці поточного року буде відстоювати честь міста на обласних змаганнях.
 
«Маємо впевненість в тому, що команда ЗОСШ № 16 на підставі результатів які вона показала на міському етапі, має всі шанси виграти обласні змагання і стати учасницею фінального етапу змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки»», - зазначив Олександр Куліковський.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare