Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482384
Прогноз погоди
Запрошуємо спортсменів отримати гранти Житомирського міського голови
18 травня 2016 року 12:13
Міська рада проводить конкурс на отримання гранту Житомирського міського голови для кращих проектів (заходів), розроблених громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості, спортивними клубами.
 
«У всьому світі фінансуються спортсмени, а не стіни, школи та будівлі. Тому ми вирішили піти таким шляхом – управління сім’ї, молоді та спорту розробило грантовий проект для спортсменів. Поки що в рамках цього проекту було тільки три заявки. Тому ми закликаємо спортсменів міста активніше брати у цьому участь і отримати кошти, які можна витратити на свій розсуд – на організацію чи участь у змаганнях, тощо», - зазначає заступник міського голови Матвей Хренов.
 
Розмір гранту залежить від характеру проекту, його цілеспрямованості.
 
 «Ми надаємо роз’яснення та консультації, тому що це вперше така ініціатива прийнята. Згідно Положення, кошти можна витрачати на різні статті – на проведення інформаційної кампанії свого виду спорту, на придбання інвентарю, на проведення масових спортивних  заходів тощо. Гранти можуть отримати громадські організації, асоціації, федерації, спортивні клуби, представництва національних федерацій», - говорить Ірина Ковальчук, начальник управління.
 
Загальний об’єм гранту 180 тисяч гривень, який буде поділено між переможцями. Їх визначить конкурсна комісія. Для того, щоб взяти участь у конкурсі на гранти, потрібно заповнити ЗАЯВКУ і надіслати до управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради (кабінет №106) до 31 травня.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare