Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5560
візитів всього: 481414
Прогноз погоди
Сімейні вихідні: у Житомирі 21 та 22 травня відзначатимуть День сім'ї
18 травня 2016 року 11:48
17 травня у Житомирській міській раді відбулась прес-конференція з нагоди проведення свята «Моя щаслива родина». Вже декілька років поспіль, з 2011 року, у Житомирі існує традиція в кінці травня на центральних вулицях міста організовувати свято, що оспівує сімейні цінності.
 
Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» спільно з Житомирською міською радою 21 травня на площі імені С. П. Корольова організовують свято «Моя щаслива родина». О 15.00 розпочнеться реєстрація родин для участі в сімейній естафеті. Організатори обіцяють переможцям багато подарунків та море позитивних емоцій від спілкування зі своєю родиною. Естафета стане пригодою для кожного члена сім'ї, це буде весела подорож від станції до станції, де кожен з учасників сімейної команди зможе розкритися. Всі таємниці свята організатори не розкривають, окрім естафети та фото-зони обіцяють ще багато цікавих сюрпризів. Естафета розрахована на різний вік дітей, тому взяти участь
можуть як сім’ї з молодшими школярами, так і із старшокласниками.
 
Єлизавета Захарчук, голова оргкомітету свята «Щаслива родина» переконана, що всі хто візьме участь у святкуванні, залишаться задоволеними. 
«Якщо є міцна родина, то буде і міцна Україна. В сучасному світі, коли такий шалений темп життя, нам важливо інколи зупинятися і проводити час з близькими, з дітьми, чути один одного, будувати міцні стосунки», - розповідає Єлизавета Захарчук.
 
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з громадськими організаціями запрошують житомирян 22 травня у парк культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна для того, щоб продовжити святкування Дня родини. З 12.00 на центральній алеї розпочнуться майстер-класи та різноманітні конкурси: плетіння косичок, виготовлення ляльок-мотанок, підбиття підсумків конкурсу «Моя вишивана родина» та багато іншого.
 
«Існує думка, що сімейні цінності вже не важливі, але це насправді не так. Сім'я є, з духовної точки зору, основою суспільства, здорова родина — це запорука подальшого розвитку держави», — пояснює заступник Житомирського міського голови з гуманітарних питань Матвій Хренов. 
 
Святкуйте День родини разом із громадою міста! Приходьте 21 травня о 15.00 на площу імені С. П. Корольова та 22 травня о 12.00 парк культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare