Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5549
візитів всього: 482480
Прогноз погоди
Керівництво міста привітало випускників з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування
17 травня 2016 року 17:04
Цьогоріч у Житомирі документ про повну середню освіту отримає  22 дитини-сироти та дитини, позбавленої  батьківського піклування.  У переддень закінчення навчального року відбулася традиційна зустріч керівництва міста з випускниками шкіл Житомира, доля яких обділена любов’ю батьків, - з дітьми, які  ростуть і виховуються у сім’ях опікунів, дитячих будинках  сімейного типу.
 
Зі словами підтримки, яка необхідна кожному, в кого попереду доросле життя, звернулися до молодих людей  заступник міського голови Матвій Хренов, депутати міської ради Владислав Савіцький та  Геннадій Махорін.
 
Зустріч пройшла за участі представників виконавчих органів міської ради, які опікуються  дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.
 
Молоді люди отримали подарунки та грошову допомогу, щирі побажання успіхів у навчанні та дорослому житті, а також  концертну програму від міського  Палацу  культури.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare