Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5560
візитів всього: 481407
Прогноз погоди
45 новонароджених житомирян отримали подарунки від міської влади
1 січня 2010 року 23:18

 

За гарною традицією 1 січня 2010 року зранку привітати маленьких житомирян та їх батьків з Новим роком та народженням нового громадянина до пологових відділень прибули заступник міського голови Олег Старинець та начальник управління охорони здоровя міськради Микола Суслик. Вітання, квіти та подарунки чекали на новонароджених житомирян у перший день нового року.


«Дитина – це найбільший подарунок. Хай Ваші діти ростуть здоровими та щасливими», - бажав заступник міського голови батькам.


Всього у переддень Нового 2010 року та у новорічну ніч народилося 45 маленьких житомирян.

Надзвичайно важливим є те, у яких умовах дитина зявляється на світ. Міська влада робить усе можливе, аби ці умови були найкращими. Сьогодні пологова служба міста працює згідно з вимогами новітніх перинатальних технологій. До 95% пологів є партнерськими, тобто в них беруть участь члени родини чи інші особи за бажанням жінки. Забезпечено сумісне перебування матері та дитини та методично-інформаційна підтримка матерів щодо грудного вигодовування дитини.


Пологове відділення та відділення новонароджених обладнані сучасним медичним устаткуванням.

Усі жінки, які знаходяться на диспансерному обліку з приводу вагітності, охоплені дворазовим ультразвуковим обстеженням, що дає змогу виявити вроджені вади розвитку плода та діагностувати інші патологічні стани у жінок.


Пологова служба міста акредитована на звання «Лікарня, доброзичлива до дитини».

Управління по зв'язках з громадськістю Житомирської міської ради


 












Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare