Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 83
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477385
Прогноз погоди
У Житомирі відбулися змагання з веслування на човнах «Дракон»
16 травня 2016 року 12:45
14 травня у Житомирі відбулися змагання з веслування – Регата пам’яті Сергія Зеноновича Ліміновича. Це перший досвід проведення Відкритого чемпіонату Житомирської області з веслування на човнах «Дракон». У змаганнях взяли участь 14 команд, близько 300 учасників не тільки з Житомира, а й інших міст України.  До відкритої першості долучилися професіонали та команди-аматорів.
 
Спортсмени-веслувальники змагались на базі спортивної школи «Спартак» у Житомирському гідропарку. Минулого року там відбувся І відкритий Чемпіонат області імені Сергія Зеноновича Ліміновича з веслування на байдарках і каное. Під час цьогорічного турніру спортсмени згадували Сергія Ліміновича, на честь якого названо чемпіонат.
 
«Регата пам’яті Сергія Зеноновича Ліміновича – це видатний наш житомирський спортсмен, який є найтитулованішим веслувальником Житомирщини, майстер спорту міжнародного класу, трьохкратний призер чемпіонатів світу, переможець спартакіади народів СРСР», – пояснює співорганізатор змагань Юрій Бардашевський.
 
Переможців чемпіонату визначали на двох дистанціях: професіонали – 200 та 2000 метрів, любителі – 200 та 500 метрів.
Також  у відкритому чемпіонаті області взяла участь любительська команда з легендарної 95-ї аеромобільної бригади. Десантники тренувалися протягом місяця, щоб здобути перемогу на змаганнях.
 
Заступник житомирського міського голови з гуманітарних питань Матвій Хренов зазначає, що у Житомира є хороша перспектива стати осередком водних річкових видів спорту.  
 
«Ми зараз активно працюємо у плані розвитку водних видів спорту. На сьогодні йде підготовка проектно-кошторисної документації для будівництва ще однієї бази водних видів спорту в Житомирі», – розповідає Матвій Хренов.
 
Заступник міського голови також взяв участь у змаганнях. Члени його аматорської команди «Естети» є друзями, які для власного задоволення та цікавості прийняли рішення долучитися до чемпіонату.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare