Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 481483
Прогноз погоди
У дошкільних навчальних закладах міста пройде "Тиждень безпеки дитини"
13 травня 2016 року 15:38
З 16 по 20 травня в дошкільних навчальних закладах (навчально-виховних комплексах) міста проводитиметься «Тиждень безпеки дитини». Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.
 
Даний захід є підсумком підготовки педагогічного, технічного персоналу та дітей дитячих садків з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності і проводиться згідно з планом основних заходів у сфері цивільного захисту на  2016 рік.
 
«Головна мета «Тижня безпеки» - сформувати у свідомості дітей відчуття особистої та колективної безпеки, навичок розуміння та оцінки небезпеки; безпечної поведінки вдома, на вулиці, у повсякденному житті Адже на сьогоднішній день вміння практично діяти в екстремальних ситуаціях є досить актуальним питанням як для особистої, так і колективної безпеки», -  зазначив заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради заступник Олександр  Куліковський.
 
На кожен день тижня по групам заплановано провести різні групові заняття, вистави, конкурси, під час яких дітям з використанням різних форм і методів розповідатимуть та практично покажуть, як потрібно діяти у разі загрози або виникненні небезпеки.
 
Адміністрація дитячих садків залучатиме територіальні підрозділи пожежно-рятувальної служби ДСНС України, які продемонструють дітям та вихователям зразки сучасної техніки, оснащення, що застосовуються при проведенні аварійно-рятувальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків.
 
«На завершальному етапі в ході «Тижня безпеки дитини» проводитимуться  спеціальні об’єктові тренування. Під час тренувань відпрацьовуватимуться практичні питання евакуації. Слід зазначити, що організація та проведення евакуації дітей є одним із основних та найбільш важливих елементів для дошкільного закладу», - сказав Олександр Куліковський.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare