Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477039
Прогноз погоди
У Житомирі нагородили благодійників
10 травня 2016 року 18:05
Сьогодні, 10 травня, під час засідання виконавчого комітету міської ради міський голова Сергій Сухомлин вручив нагороди людям, які небайдужі до проблем Житомира та  України.
 
За заслуги перед містом, за активну партнерську позицію, високий вклад у соціально-економічний розвиток м. Житомира представників благодійного фонду «Братерська допомога» м. Баден-Баден (Німеччина)  Сімону Фабер та Еберхарда Кемпера було нагороджено нагрудним знаком «ВІДЗНАКА». 
 
 «Для нас ця нагорода – це велика честь.  Ми вважаємо, що вона належить великій кількості німецьким громадянам, які нас підтримують і причетні до нашої діяльності,  ми з радістю передамо нагороду в Німеччині», - відмітили гості.
 
Нагрудним знаком «ВІДЗНАКА» нагороджено також Юрія Опанасюка, директора БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЦЕНТР УТЕПЛЕННЯ» за особливий внесок у надання благодійної допомоги територіальним громадам та військовим, які беруть участь в АТО, та вимушеним переселенцям.
 
Відзнакою «За  заслуги перед містом» II ступеня нагороджено  голову правління Житомирської організації «Захист дітей війни» Володимира Цирюка. Відзначено багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність Володимира Якимовича та його значний особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток регіону.
 
Сергій Сухомлин висловив вдячність людям, які не злякались проблем та добрими справами допомагають країні й Житомиру в непростий час.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare