Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 482284
Прогноз погоди
МФК «Житомир» здобув першу перемогу в аматорському чемпіонаті України
10 травня 2016 року 15:24
Муніципальний футбольний клуб «Житомир» здобув першу перемогу в аматорському чемпіонаті України. Підопічні Ігоря Левицького на виїзді обіграли ФК «Луцьк» з рахунком 1:3 в третьому турі чемпіонату, який відбувся у неділю, 8 травня.
Житомиряни першими пропустили гол вже на 5 хвилині матчу, але змогли швидко оговтатися, перехопити ініціативу і ще до перерви відіграли м’яч. На 22 хвилині Роман Гусак замкнув передачу Омельянчука і головою відправив м'яч у ворота - 1:1. Другий тайм так само пройшов за переваги житомирян, хоча лучани теж час від часу небезпечно контратакували і досить грамотно грали в захисті. Але Роман Гусак все рівно зумів ще двічі забити, оформивши хет-трик.
"Після матчу класні відчуття, вважаю, що ми показали гарний результат. Дякую всій команді за допомогу. Вважаю, що сьогодні всі герої матчу, всі працювали на результат і зробили свій вклад в перемогу. Команда прогресує, ми постійно тренуємося, працюємо над собою, викладаємося в кожній грі. Ось і результат", - прокоментував зустріч з ФК «Луцьк» Роман Гусак, гравець МФК «Житомир».
"Почали гру з деякого мандража. Можливо, вплинула дорога, ми приїхали всього за годину до гри. І хоча суперник дещо «літній», але спочатку «показав зуби». Але ми змогли розібратися, прислухалися до коректив тренерів, зробили висновки і отримали результат. Думаю, що могли забити навіть більше", - прокоментував гру капітан МФК «Житомир» Максим Зайнчковський.
"Враження надзвичайні. Нарешті ми маємо першу перемогу. Ми її очікували, бо команда йшла до цього, хлопці багато працювали, тренувалися, зігрувалися. І по сьогодншній грі та результату видно, що ми на правильному шляху", - прокоментував гру президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк.
 
Наступну гру МФК "Житомир" проведе у неділю, 21 травня, на виїзді проти ФК "Малинськ".
 
Підсумкова таблиця після 3 туру
М
Команда
І
В
Н
П
М
О
1
ФК "Малинськ" (Рівненська обл.)
3
2
1
0
7:4
7
2
"Гірник" (Соснівка Львівської обл.)
3
1
2
0
9:2
5
3
МФК "Житомир"
3
1
1
1
4:4
4
4
ФК "Луцьк" (Волинська обл.)
3
0
0
3
2:12
0

 

за інформацією прес-служби МФК "Житомир" 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare