Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482260
Прогноз погоди
Учні Житомирських шкіл змагалися у грі-випробовуванні «Школа безпеки»
5 травня 2016 року 11:41
21 квітня поточного року під керівництвом управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, освіти міської ради серед загальноосвітніх навчальних закладів міста проводився міський етап змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки».
Гра-випробування “Школа безпеки” проводилась з метою пропаганди здорового активного способу життя, оцінки можливостей дітей орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях, повсякденному житті, а також пропаганди і популяризації основ безпеки життя, підготовки до служби в Збройних Силах України, виявлення кращих та найсильніших команд серед загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Цей вид змагань є досить популярним серед учнів. Команди-учасники випробовували себе у змаганнях виконувати аварійно-рятувальні роботи в зоні техногенної аварії, проводити пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища, перевіряли свої навички в наданні першої медичної допомоги.
В напруженій боротьбі команда загальноосвітньої спеціалізованої школи №16 зайняла перше місце. Призери змагань ЗОШ № 17 та екологічний ліцей № 24 лише на декілька балів відстали від переможця.
Слід зауважити, що на міському етапі впродовж останніх років триває досить напружена боротьба серед команд учасників за право бути кращою командою міста. Суддівській бригаді і цього разу довелося докласти чимало зусиль, щоб встановити не тільки переможця, а і призерів змагань.
Команда переможниця в червні місяці поточного року буде відстоювати честь міста на обласних змаганнях.
Маємо впевненість в тому, що команда ЗОСШ № 16 на підставі результатів, які вона показала на міському етапі, має всі шанси виграти обласні змагання і стати учасницею фінального етапу змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare