Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 464215
Прогноз погоди
Лідери ЗМІ України навчалися та гралися у Житомирі
28 грудня 2009 року 18:03

 

У мальовничому місці під Житомиром компанією «Київстар» організовано триденний форум лідерів засобів масової інформації центрального регіону України «Зірки журналістики-2009». Провідні журналісти Житомира, Чернігова, Вінниці та Черкас змагалися за звання кращого в області медіакомунікацій та здобували нові знання.

У форматі креативної гри команди змагалися у створенні найкращого проекту на тему «Безпека в Інтернеті». Незамінним інструментом та помічником у змаганні став мобільний Інтернет від компанії Київстар. Результат змагань – три чудові проекти вирішення питання безпечного Інтернету.

На особливу увагу заслуговує проект «DoctorStar », який розробила команда з ідентичною назвою. Мета проекту - створення Інтернет-сайту, який надасть змогу користувачам отримати інформацію або консультацію стосовно питань небезпеки для здоров'я людини надто довгого перебування за ПК.

Переможці гри та всі учасники форуму «Зірки журналістики» отримали сертифікати та подарунки від організатора заходу - компанії «Київстар».

 

Управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради









Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове