Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481586
Прогноз погоди
Фахівці міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів переймають досвід у київських колег
28 березня 2016 року 15:58
За підтримки управління праці та соціального захисту населення міської ради  вихованці Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради побували у гостях у Центрі соціально-психологічної реабілітації Дарницького району столиці. Київські колеги поділилися досвідом у сфері реабілітації дітей з особливими потребами та запросили до співпраці. Після екскурсії Центром представники ВБО «Крила» подарували дітям подорож до зоопарку «ХІІ місяців».
 
«Діти побачили більше ста видів тварин, серед яких білий лев та левиця, білий тигр, червоний вовк, гепарди, пума, гієни, ведмеді, різноманітні мавпи. Та найбільше враження на особливих житомирян справили носоріг та жирафи, які залюбки спілкувалися з гостями», - розповіла Тетяна  Рясновська,  лікар-дефектолог  міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare