Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465112
Прогноз погоди
У Житомирі розпочато прийом заявок на отримання гранту міського голови
28 березня 2016 року 15:10
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради  розпочинає прийом заявок на конкурс для отримання гранту Житомирського міського голови для кращих проектів (заходів), розроблених громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості, спортивними клубами.
 
Максимальний розмір грантової допомоги
- на проведення інформаційно-просвітницького проекту щодо пропаганди здорового способу життя може складати до 15,00 тис.грн.; 
- на участь у обласних та всеукраїнських змаганнях може складати до 30,00 тис. грн.; 
- на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста (недоповнювальний грант) – до 40,00 тис. грн.; 
- на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста (доповнювальний грант)– до 60,00 тис. грн.
Перевага надається грантам доповнювального характеру.
Конкурсні пропозиції можуть подаватися міськими громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості, міськими спортивними клубами, які є юридичними особами, зареєстрованими в установленому порядку не пізніше ніж за рік до оголошення конкурсу.
 
Конкурсні пропозиції подаються організаторові конкурсу у друкованій та електронній формі за адресою до 31 травня поточного року. Подана конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.
 
Конкурсна пропозиція має включати: 
- заяву про участь у конкурсі, складену за формою, що затверджена організатором конкурсу, за підписом керівника або уповноваженої особи громадської організації, скріпленим її печаткою (у разі наявності); 
- виписку з ЄДРПОУ, копію статуту (положення) громадської організації, завірені в установленому порядку; 
- копію рішення органу державної податкової служби про включення громадської організації, до Реєстру неприбуткових установ та організацій; 
- опис та кошторис витрат, пов’язаних з реалізацією проекту. Опис проекту має містити інформацію про його актуальність, мету і завдання, етапи реалізації, необхідні ресурси, виконавців і партнерів, очікувані результати, способи інформування громадськості про хід реалізації проекту (заходу), прогноз щодо подальшої реалізації проекту (заходу), детальний розрахунок витрат та джерела фінансування.
 
Конкурсну заявку на отримання гранту та додаток до неї можна скачати за посиланням.
 
Заповнені заявки з додатками і необхідним пакетом документів потрібно подати в Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради за адресою: майдан імені С.П. Корольова, 4/2, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, каб.106, 1 поверх.
 
В електронному вигляді документи надислайте на Ussms@zt-rada.gov.ua. Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, покладається на учасника конкурсу.
 
Розгляд та експертизу заявок, конкурсний відбір і висунення претендентів на отримання гранту здійснює Експертна рада, яка утворюється при виконавчому комітеті міської ради.
 
Більш детально про ГРАНТ можна ознайомитись з Положенням можна тут.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове