Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 479335
Прогноз погоди
Житомирські патрульні поліцейські приступили до виконання 
23 березня 2016 року 11:49
22 березня у Житомирі нарешті теж з’явилася власна патрульна поліція. Саме цього дня в урочистій обстановці привселюдно на майдані С.П.Корольова прийняли Присягу на вірність народу 229 поліцейських. Серед них  -  32 жінки та відповідно 197 чоловіків. За фахом у новій когорті є спортсмени, юристи та журналісти, є колишні працівники правоохоронних органів, а також ті, у кого батьки чи рідні працювали або працюють у цій сфері.
 
Гордістю нового колективу є учасники АТО, які виявили бажання далі служити народу та рідному місту, успішно пройшли відбір і навчання. Двоє з них нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеню - це Денис Пілявський та Кирило Лобунець. Саме їм було доручено покласти квіти від імені новоствореного підрозділу до меморіалу Героїв Небесної сотні.Тепло вітали новобранців заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич, начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Валерій Рудик, голова Житомисрької ОДА Сергій Машковський та міський голова Сергій Сухомлин. 
 
- Саме ви сьогодні є символом чесності, патріотизму і честі. Ви уособлюєте надію людей на  зміни,  які мають відбутися в Житомирі та країні, - підкреслив міський голова.
 
Квітами й щирими поцілунками вітали винуватців свята рідні та близькі, охоче фотографувалися з підтягнутими і мужніми поліціянтами юні житомирянки, охоче вивчали новенькі машини патрульної поліції хлопчаки – у рамках свята це дозволялося.Та незабаром з вируючого майдану вже офіційно визнані працівники патрульної служби поліції у Житомирі поспішали до виконання своїх професійних обов’язків. Із  18 сформованих екіпажів частина мала патрулювати на вулицях міста. 
 
журналіст газети "Місто" Галина Волошенюк


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare