Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481933
Прогноз погоди
21 березня - Міжнародний день людини із синдромом Дауна
21 березня 2016 року 15:50
 
До Міжнародного дня людини із синдромом Дауна у міському клубі "Пролісок" відбулися урочистості. Привітати дітей із синдромом Дауна - вихованців клубу прийшли посадовці, громадськість, журналісти. Від міської влади клубу передали телевізор, який необхідний дітям для занять. 
 
В рамках відзначення Дня людини із синдромом Дауна у клубі відбулася фотовиставка Олексія Лубягіна. Заздалегідь до цього дня, у Житомирі за ініціативою ГО "Діти сонця" провели акцію «Lots of Socks». Суть акції полягала в тому, що потрібно було придбати різнокольорові шкарпетки та 21 березня одягти їх. 
"Акція пропонує кожному відчути себе не таким, як усі, і зрозуміти, що значить жити під пильним і часто недобрим поглядом оточуючих", - зазначають організатори.
 
Міський голова підтримав акцію і теж вдягнув кольорові шкарпетки, підтримуючи людей з генетичною аномалією, викликаною присутністю додаткової хромосоми у 21 парі.
 
Крім того, сам клуб Пролісок було відремонтовано відповідно до призначення - оформлено: кольорова стеля, одну з стін оздоблено об'ємним зображенням дерева з підсвіткою. Найближчим часом вхід дообладнають пандусом та закуплять додатково меблі. 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare