Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 481605
Прогноз погоди
КП«Житомирводоканал» проводить аварійно-відновлювальні роботи (перелік адрес)
16 березня 2016 року 12:03
КП«Житомирводоканал» проводить аварійно-відновлювальні роботи. Про перелік адрес, де проходять ремонти, інформує прес-служба комунального підприємства.
 
Найскладніші аварійно-відновлювальні роботи проводяться за такими адресами:
 
  • Вчора, 15 березня, на перехресті вулиць Київської та Східної (в районі ЗОШ № 8), де 9 березня утворився прорив каналізаційної труби, було змонтовано 18 метрів каналізаційного колектора.
  • Сьогодні, 16 березня, на вулиці Покровській (Щорса), 20 і Космонавтів, 2а –  спеціалістами КП «Житомирводоканал» спільно з працівниками ЖРЕПу № 8 та УК «КомЕнерго-Житомир» буде проведена заміна водопровідних вводів у житлові будинки.
  • На ділянці від перехрестя вулиць Великої Бердичівської – Довженка та Довженка – 1 Травня буде проведено ремонт запірної арматури.
 
Нагадаємо, що аварійно-відновлювальні роботи триватимуть до 28 березня, у зв’язку з чим змінено рух деяких тролейбусів (зокрема № 6 і № 10), які в цей час будуть ходити через вулицю Київську.
 
Звертаємо увагу жителів та гостей міста на те, що відсутність затоплених доріг не означає, що ремонтні робіт закінчено. Незважаючи на те, що ділянка, на якій проводяться ремонтні роботи, огороджена не лише спеціальними знаками, а й бетонними блоками, – це, на жаль, не зупиняє, деяких водіїв. Просимо учасників дорожнього руху бути обережними!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare