Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 40
візитів сьогодні: 5533
візитів всього: 477431
Прогноз погоди
У Житомирі відзначають  202-у річницю від дня народження  Великого Кобзаря
9 березня 2016 року 13:53
Квіти та вінки до підніжжя пам’ятника  Тарасу Шевченку поклали міська та обласна влади, громадські організації, політичні партії, навчальні заклади, установи та організації сьогодні, 9 березня, у день народження Великого Кобзаря.
 
Аби вшанувати пам'ять українського генія, зібралося більше 200 житомирян біля пам`ятника Тарасові Шевченку. Під час урочистостей звучали Державний Гімн України та невмируще Шевченкове слово. Честь та шану Кобзареві віддали військовослужбовці Житомирського гарнізону ходою військової роти почесної варти по Великій Бердичівській.
 
Ім’я Тараса та його пророчі слова об’єднують та згуртовують українську націю.  Учасники вшанування переконані: заповіти народного мислителя й творця мають звучати з вуст молодого покоління та  стати фундаментом для побудови нової Української держави.
 
У рамках урочистостей з відзначення 202-ї  річниці від дня народження  Тараса Шевченка впродовж дня на вул. Михайлівській звучатиме поезія та пісні на вірші Т. Г. Шевченка, а також пройде виставка дитячих художніх робіт на шевченківську тему.
 
Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare