Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 477189
Прогноз погоди
На Масляну у Житомирі відбудеться народне гуляння
1 березня 2016 року 16:55
13 березня  у Житомирі відбудеться святкування Масляної. З 11.00  до 18.00 год на житомирян чекає народне гуляння в гідропарку. Сьогодні члени виконкому  підтримали рішення «Про організацію та проведення традиційних народних гулянь «На Масляну».
 
«Буде безкоштовне частування млинцями та варениками, багато сюрпризів. До участі у заході запрошені громадські організації, творчі колективи та спортивні клуби. Запланували шоу кухарів, де підприємці, студенти ПТУ та професійні кухарі готуватимуть для гостей свята», - зазначила  секретар міської ради Наталія Чиж.
 
Про насичену програму також розповів начальник управління культури міської ради Олег Рогов: «Перед входом в Гідропарк буде карта – картина святкування Масляної. На житомирян чекає багато приємних сюрпризів. Буде і вогняне шоу, і битва лицарів, і шоу кухарів, і традиційне  спалення солом’яної баби, яка цьогоріч заввишки 5 метрів. Свято зорієнтоване на родину, тому охочі можуть брати із собою дітей та домашніх улюбленців».
 
У програмі свята:
Майстер-класи, виставка майстрів образотворчого та народного мистецтва,  показові виступи від 12 спортивних федерацій та спортивних клубів, шоу кухарів та частування млинцями та варениками, показові виступи з володіння різними видами зброї , фольклорні гурти й колективи, вогняне шоу, театралізована хода та спалення Солом’яної баби, швидкі побачення на Алеї цілунків та загравань, катання на конях та виступи кращих колективів міста тощо.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare