Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482031
Прогноз погоди
10% знижки на медикаменти для учасників бойових надає Первоцвіт-фарм
26 лютого 2016 року 18:40
При пред'явленні посвідчення учасника бойових дій в аптеці ТОВ Первоцвіт-фарм, що на Бородія, 46, можна отримати знижку 10%. Про це розповів директор Микола Поліщук під час конференції, що пройшла 26 лютого в міській раді. 
 
ТОВ «Первоцвіт-фарм» на ринку існує 10 років. На Житомирщині має свою мережу аптек, через яку реалізовує власні соціальні програми, серед яких підтримка воїнів АТО та воїнів-інтернаціоналістів.Микола Максимович зазначає, для нього честь допомагати героям та захисникам України.
 
"Завдяки саме їм ми можемо спокійно вести бізнес, мирно жити зі своїми сім'ями у місті. Покупна спроможність громадян падає і ми зараз не маємо думати про якість надприбутки, а про те щоб залишитись хоча б "з сорочкою" і на сам перед про підтримку наших хлопців, які знаходяться далеко від дому і сплять в холодник окопах", - ділиться Микола Поліщук. 
 
"Хотілося щоб не тільки Первоцвіт, але і інші аптеки долучились до такої ініціативи", - зазначив головний лікар обласного шпиталю ветеранів війни Павло Журбенко.
 
"Це питання підіймалось із багатьма аптеками, але на зустріч пішли лише Первоцвіт-фарм. Це не перший проект Миколи Максимовича, я його знаю ще з початку Майдану і знаю скільки він вивіз туди і потім в АТО медикаментів. Ці суми складають більше 1 млн.грн", - підсумував Павло Журбенко.
 
Загалом на заході обговорили також проблеми з отримання статусу учасника бойових дій, підняли теми щодо працевлаштування учасників АТО,  запобігання незаконному обігу зброї, налагодження співпраці між усіма структурами та ін. Участь у обговоренні взяли: Житомирський  міський голова Сухомлин Сергій Іванович, військовий прокурор Житомирського гарнізону Войтенко Антон Борисович, представник Управління СБ України в Житомирській області, військовий комісар в Житомирській області Залесський Микола Олександрович, заст. начальника Головного управління Національної поліції в Житомирській області Юсковець Микола Георгійович, головний лікар обласного шпиталю ветеранів війни Журбенко Павло Юрійович, голова Житомирської обласної спілки учасників та ветеранів АТО Сахацький Віталій Вікторович та заст. голови Житомирської обласної спілки учасників та ветеранів АТО Міщанчук Євгеній Олександрович.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare