Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477064
Прогноз погоди
Виїзне засідання комітету забезпечення доступності
26 лютого 2016 року 13:01
Проблеми інвалідності пов'язані з наявністю численних соціальних бар'єрів, які не дозволяють особам з обмеженими фізичними можливостями активно долучатись до життя суспільства й повноцінно приймати участь у ньому.
 
З метою створення умов для безперешкодного доступу та вільного пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями Комплексною міською Програмою соціального захисту населення на 2016-2020 роки передбачено заходи щодо покращення безбар’єрного середовища для маломобільних груп населення.
 
24 лютого 2016 року відбулося виїзне засідання  комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Житомира, в якому взяли участь представники виконавчих органів ради та маломобільних груп населення.
 
На порядку денному: розгляд питання забезпечення доступності до житлових будинків, в яких проживають особи з обмеженими фізичними можливостями та до об’єктів соціально-інженерної інфраструктури міста.
 
Під час виїзного засідання обстежено адреси житлових будинків, в яких проживають особи з обмеженими фізичними можливостями.
 
Особливістю забезпечення безперешкодного доступу до житлових будинків, є непристосованість під’їздів для облаштування пандусів. Наразі вивчається можливість забезпечення доступності з урахуванням наявних умов кожного під’їзду житлових будинків.   


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare