Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482280
Прогноз погоди
Долю літака, що встановлений у міському парку, житомиряни вирішували на громадських слуханнях 
25 лютого 2016 року 13:08
Долю літака ТУ-104, який встановлений у міському парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна, вирішували житомиряни на громадських слуханнях.
 
Близько сотні городян прийшли до Міського палацу культури міської ради, щоб висловити свої думки стосовно того, що робити з занедбаним літаком.
 
Розгляд даного питання ініціював Артем Шмерего, який надіслав електронну петицію до міської ради. Його звернення набрало необхідних 250 голосів підтримки житомирян.
 
Директор благодійного фонду «Гармонія Милосердя» Сергій Намєснік наголосив на тому, що літак потрібно зберегти та зробити все для того, щоб він став туристичним об’єктом, а також цікавим місцем відпочинку для маленьких житомирян.
 
Реактивний літак ТУ-104 має залишитися на своєму місці в житомирському парку - за таке рішення одноголосно проголосували усі учасники громадських слухань.
 
Начальник управління культури Житомирської міськради Олег Рогов наголосив: «Ніхто не збирається демонтувати, ані знищуватицей літак. Вже оголошено конкурс на реконструкцію міського парку. До 1 червня ми чекаємо на проекти».
 
 
 
За матеріалами Міського радіо


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare