Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476966
Прогноз погоди
Випуск у «Школі місцевого самоврядування»
22 грудня 2009 року 16:25

22 грудня 2009 року відбулося урочисте закриття Х сесії Муніципальної освітньої програми для молоді “Школи місцевого самоврядування”. Участь в школі взяли 145 слухачів, 67 з них отримали сертифікати успішності.

 

Сертифікати успішності Школи отримали студенти та учні навчальних закладів міста Житомира: Житомирського державного університету імені І.Франка, Житомирського державного технологічного університету, Житомирського національного агроекологічного університету, Житомирського війського інституту, Університету «Україна», Університету сучасних знань, автодорожнього коледжу, Кооперативного коледжу бізнесу і права, Комерційного технікуму.

 

В урочистому закритті Школи взяли участь заступник міського голови Олег Старинець, керівники управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, представники регіонального проекту розвитку “Срібна вежа”, студенти навчальних закладів міста.

 

За роки діяльності Школи, до навчання було залучено 2 тис. 537 осіб, сертифікати про успішне закінчення навчання отримало 1 тис. 253 слухачів.

 

Програма “Школа місцевого самоврядування” діє у Житомирі з 2001 року. Ця Програма реалізовується Об’єднанням громадян “Рідне місто” при безпосередній підтримці Житомирської міської ради, зокрема управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

 

Метою програми “Школи місцевого самоврядування” є залучення молоді до процесу прийняття рішень на місцевому рівні. Діяльність школи спрямована на підвищення рівня активності молоді у громадському житті міста, формуванні дієвої молодіжної політики та надання можливості талановитій молоді реалізувати себе, у тому числі і у ролі спеціаліста виконавчих органів.

 

Програма Школи вбирає в себе цикл теоретичних та практичних занять для молодих людей з елементами інформативного обсягу, необхідного для подальшого формування своєї кар’єри в органах державної влади чи підприємстві.

 

Управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare