Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479675
Прогноз погоди
На бульварі Старому у Житомирі демонтовують тимчасову споруду
19 лютого 2016 року 16:17
 
У Житомирі працівниками КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» ведуться роботи із демонтажу тимчасової споруди на бульварі Старому, 15, яку було встановлено без відповідних дозвільних документів. Рішення щодо демонтажу даного об’єкту було прийнято під час позачергового засідання виконавчого комітету, яке відбулося сьогодні.
 
Секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж розповіла журналістам, чому було прийнято подібне рішення.
 
«У Житомирі проходять роботи із демонтажу тимчасових споруд, які були встановлені без паспортів прив’язки. Ми виїжджали на Старий бульвар,15, зробили припис, і взагалі хотіли демонтувати ці намети, але дійшли згоди з власником. І він підписав, що за 7 днів сам демонтує свою споруду. І ми чекали на це, але він приходив до нас, і наполягав,  щоб йому було надано нове місце. Йому було запропоновано місце на вул. Дитячої комуни. Підприємець погодився. Ми досягли порозуміння, але потім він подав до суду», - зазначила Наталія Чиж.
 
Начальник КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський розповів, що роботи із демонтажу проводяться за рахунок міського бюджету.  Вилучене майно буде зберігатися на території КП «Зеленбуд» міської ради, власник його зможе забрати після відшкодування витрат на демонтажні роботи.
 
Нагадаємо, 15 лютого,  працівники КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира»» разом з представниками міської влади,  а також громадськими активістами провели перевірку тимчасових споруд, що розташовані на бульварі Старому.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare