Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 479505
Прогноз погоди
Депутат Ярмоленко: Є шанси, що житомирський виконком запрацює за європейськими підходами
18 лютого 2016 року 12:53
9 лютого на сесії Житомирської міської ради депутати та міський голова міста виступили за зміни в програмах розвитку міста. За рішенням народних обранців зміни мають бути такими, щоб витрачені гроші міста досягали конкретної мети, яку можна оцінити цифрами. Аргументація полягає в тому, що відсутність вимірюваних показників сприяє корупції та приховує непрофесіоналізм виконкому.
 
28 із 36 депутатів підтримали пропозицію депутата Ірини Ярмоленко внести зміни до міських цільових програм за новою методологією з вимірюваними цілями та критеріями оцінки, а відтак дане питання внесли  до Плану роботи Житомирської міської ради на поточний рік.
 
“Попередні програми є скопійованими у попередньої влади. Вони не мають конкретних цілей та показників ефективності. Я пропоную внести зміни у всі програми розвитку, побудувати їх за новою методикою з вимірювальними цілями. Ми маємо не консервувати, а розвивати місто", - зазначила депутат Житомирської міської ради Ірина Ярмоленко.
 
Нині міжнародна організація GIZ вчить чиновників Міністерств України працювати за програмно-цільовою концепцією, що відповідає європейським стандартам.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare