Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477022
Прогноз погоди
Виконавчий комітет визначив перелік громадських робіт на 2016 рік
17 лютого 2016 року 16:57
Сьогодні, 17 лютого, члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення «Про організацію громадських робіт в місті Житомирі на 2016 рік».  Документ  містить перелік видів громадських робіт в місті Житомирі на 2016 рік  та роботодавців, за участю яких будуть  проводитись громадські роботи.
 
"У даному переліку є управління праці та соціального захисту населення Богунської та Корольовської  районних рад. Пропонується створити  робочі місця по наданню технічної допомоги  щодо оформлення житлових субсидій і проведення роз’яснювальної роботи. На замовлення Житомирського обласного Фонду  соціального  захисту інвалідів створити робочі  з надання послуг з супроводу інвалідів по зору І групи", - зазначає Вікторія Краснопір, начальник управління праці соціального захисту населення міської ради.
 
На громадські роботи буде скеровано безробітних (за їх згодою) Житомирським міським центром зайнятості.
 
Фінансування організації громадських робіт буде здійснюватися за рахунок коштів міського бюджету та за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в межах затверджених бюджетних асигнувань на відповідний рік.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare