Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 479513
Прогноз погоди
Комісія  рекомендувала сесії виділити кошти на забезпечення лікарськими засобами пацієнтів, які хворі на рідкісні форми захворювання
16 лютого 2016 року 18:07
Члени депутатської бюджетної комісії  рекомендували сесії міської ради виділити кошти з міського бюджету на забезпечення медичними препаратами дітей, які хворіють на рідкісні форми захворювання.  Дану пропозицію управління охорони здоров’я підтримали всі члени комісії.
 
«Міською програмою розвитку охорони здоров’я на 2016 - 2017 роки передбачено забезпечення пацієнтів лікарськими засобами та препаратами у разі відсутності централізованих поставок за державними програмами, - розповідає в.о. начальника управління охорони здоров’я Ірина Шкап. - Склалася така ситуація, що приходять батьки дітей, хворих на важкі хвороби, такі як муковісцидоз, які потребують дорого вартісного лікування. Проблему слід вирішувати терміново, адже  препарати є життєво необхідними також для  хворих на на фенілкетонурію, гемофілію, хворих з пересадженими органами».
 
Сергій Гаращук, директор департаменту бюджету та фінансів міської ради, наголосив на тому, що забезпечення життєво необхідними препаратами  хворих рідкісними захворюваннями   слід вирішувати також і на обласному рівні. Тому члени комісії рекомендували управлінню охорони здоров’я міської ради підготувати звернення до голови Житомирської обласної державної адміністрації  та голови обласної ради стосовно виділення коштів на  лікування  хворих на  рідкісні захворювання.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare