Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 480247
Прогноз погоди
Житомирській міський голова ініціює створення Громадської ради
9 лютого 2016 року 17:43
Громадська рада при Житомирському міському голові як постійно діючий колегіальний виборчий консультативно-дорадчий орган буде створена відповідним розпорядженням міського голови для забезпечення участі громадян у вирішенні питань місцевого значення, здійснення громадського контролю за діяльнстю виконавчих органів міської ради, налагодження ефективної взаємодії цих органів з громадськістю, врахування громадської думки під час здійснення виконавчим комітетом Житомирської міської ради функцій і повноважень місцевого самоврядування.
 
До складу Громадської ради можуть бути обрані представники всіх інститутів громадянського суспільства. До складу Громадської ради може бути обрано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.
 
Для тих, хто бажає взяти участь у роботі Громадської ради при Житомирському міському голові, неохідно до 18.02 (включно) подати заяву на ім'я міського голови Сухомлина С.І.
До заяви:
- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документвми, про делегування представника для участі в Громадській раді, посвідчене печаткою(у разі наявності);
- біографічна довідка кандидата;
- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.
 
Документи приймаються до 18 лютого 2016 року (включно) у каб.№107 з 9.00 до18.00 год. (крім обідньої перерви з 13:00-14:00), що за адресою м. Житомир, майдан ім. С.П.Корольова, 4/2.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare