Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 43
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481502
Прогноз погоди
Визначено перевізника, який буде обслуговувати маршрут №8
9 лютого 2016 року 10:48
У Житомирі визначили перевізника автомобільного маршруту загального користування №8.. Заяву на участь у конкурсі, який відбувся 8 лютого, подав 1 перевізник – ПП "Іваницька Т.В.", який  в результаті був оголошений переможцем.
 
Напередодні конкурсу транспортні засоби були представлені для огляду представникам ЗМІ та громадськості.
 
Заступник міського голови Дмитро Ткачук зазначив, що подібна практика тепер буде застосовуватися під час конкурсів з визначення перевізників для всіх маршрутів. Інформація про транспортні засоби разом з фото буде у вільному доступі на сайті міської ради. Тож кожен бажаючий зможе проконтролювати чи відповідають маршрутні таксі тому стану, у якому вони брали участь у конкурсі.
 
«Ми маємо вийти на таку постійну процедуру. Є проблема, що на конкурсі перевізники перемагають новою технікою, а по-факту їздить абищо. За цим потрібно слідкувати. Всі машини ми перефотографували, завантажимо всі номерні знаки і зовнішній вигляд машин на сайт. Людина буде наочно бачити цю всю ситуацію і зможе порівняти чи дійсно  ті машини, які перемагали на конкурсі, сьогодні їздять, чи ні. Пізніше, коли перевізники приходять з пропозиціями замінити якийсь рухомий склад,  оцінити кращий він чи гірший – доволі складно. Тепер ми матимемо відправну точку, що на конкурс подавалися такого вигляду машини, і такого стану, і відповідно, заміна може бути лише на кращий транспортний засіб, на новіший, на більш комфортний. Допускати, щоб перевізники змінювали рухомий склад на гірший є неприйнятним», - зазначив заступник міського голови Дмитро Ткачук.
 
До участі у конкурсі були представлені автомобілі у кількості 14 основних (марка «РУТА») та 2 додаткових (марка «ПАЗ»). Серед транспортних засобів один – облаштований для перевезення маломобільних груп населення, ще один перевізника зобов’язали обладнати протягом 6 місяців.
 
Присутні на конкурсі громадські активісти мали можливість поставити питання щодо роботи  перевізника. Зокрема звернули увагу на те, що  трапляються випадки, коли деякі перевізники відмовляють у безкоштовному проїзді учасникам АТО. Тетяна Іваницька, в свою чергу, зазначила, що з водіями регулярно проводиться роз’яснювальна робота з цього приводу, а також запевнила, що на маршрутах, які вона обслуговує, учасників АТО возять безкоштовно, а в салонах розміщена інформація, яка забороняє брати гроші учасників АТО.
 
В результаті конкурсна комісія визнала ПП "Іваницька Т.В." переможцем.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare