Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464629
Прогноз погоди
У Житомирі демонтують незаконно встановлені МАФи
8 лютого 2016 року 12:37
Сьогодні,  8 лютого, працівники  КП  «Інспекція з благоустрою м. Житомира» демонтували  незаконно встановлений кіоск на вулиці Щорса, 125, що навпроти маркету  «Вопак».
 
«Цей хлібний кіоск встановлено самовільно.  У власника не було паспорту прив’язки та  дозвільних документів, – повідомив  начальник   КП « Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрій Юзвинський.
 
Малі архітектурні форми та тимчасові споруди, розміщені без відповідної, оформленої в установленому порядку дозвільної документації , підлягають демонтажу. Крім того, їх демонтаж здійснюється  за кошти власника.
 
Даний кіоск перевезено для зберігання на територію  КП «Зеленбуд».  Власник кіоска  зможе забрати його, оплативши  роботи з демонтажу, перевезення, розвантаження та зберігання, а також з відновлення благоустрою на місці, де був його об’єкт.
 
«Очищення міста від незаконних МАФів – це принципова позиція міської ради. Незаконні конструкції слід демонтувати, аби комфортніше було житомирянам у своєму місті», -  зазначає перший заступник міського голови  Олексій Ясюнецький та наголошує на необхідності розробки чіткої  політики щодо встановлення малих архітектурних форм.
 
Нагадуємо, що при виконавчому комітеті Житомирської міської ради формується робоча група з інвентаризації тимчасових споруд та рекламних конструкцій. До її складу увійдуть представники депутатського корпусу  міської ради, виконавчих органів та громадськості.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове