Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 488973
Прогноз погоди
Керівництво міста подякувало волонтерам з України, Данії та Нідерландів
2 лютого 2016 року 16:25
Міський голова Сергій Сухомлин та секретар міської ради Наталія Чиж вручили відзнаки місцевим та закордонним волонтерам, які допомагають захисникам України.  Тепла зустріч з волонтерами з України, Данії та Нідерландів відбулася сьогодні, 2 лютого,  у кабінеті міського голови.
 
«Це люди, які протягом року допомагають з-за кордону. Жодна наша поїздка в зону АТО не обходилась без допомоги цих людей: форма, теплі речі, бронежилети, гроші. У нас навіть є чоловік, який з Данії налагодив “міст” медичної допомоги ліками та медичним обладнанням ”, – сказав  волонтер Олександр Таргонський.
 
«Для нас ця підтримка дуже важлива. Це не просто матеріальна допомога та обладнання для медичних закладів, а  й  знак уваги та підтримки  України зі сторони Європи, розуміння того, що європейські країни не залишили Україну сам на сам з  ворогом», - зазначив міський голова, висловлюючи  вдячність за велику справу датським та готландським друзям.
 
З рук міського голови Сергія Сухомлина нагороджено волонтерів Королівства Данії та Нідерландів –  Новік Наталію Русланівну  та Сахновську  Лесю Анатоліївну за вагомий внесок у справу підтримки захисників України, патріотизм і відданість.
 
За особливі заслуги  захисту територіальної цілісності, зміцненню обороноздатності та безпеки України медаллю Богдана Хмельницького нагородили громадянина Данії Новіка Назара Руслановича.
 
Нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед містом, за особистий внесок у справу підтримки захисників України нагородили Таргонського Олександра Сигізмундовича та Таргонського Олександра Олександровича.
 
Почесною грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради за патріотизм, підтримку учасників АТО відзначили Шашкевич-Онищенко Лілію Володимирівну  та  Москаленко Романа Івановича.
 
Волонтери скромні та не хочуть, щоб про них розповідали, та це не применшує  внесок, який вони роблять у волонтерський рух  та підтримку наших захисників на передовій. Керівництво міста наголосило, що  благородна справа цих людей - це приклад того, як слід згуртовуватися заради допомоги Україні, та пообіцяло свою подальшу підтримку.  
 
Під час зустрічі хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Олени Блаженко – активну волонтерку датської спілки «Збережи Україну», яка до останнього часу допомагала захисникам України. «Це  людина з великої букви. За дві неділі до того, як її не стало,  вона була тут, привезла бійцям теплі футболки та куртки», - сказав Олександр Таргонський. Олену Блаженко буде нагороджено посмертно «За заслуги перед містом».
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare