Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481554
Прогноз погоди
Демонтували МАФ, проти встановлення якого виступила громада
1 лютого 2016 року 16:34
На виконання рішення виконкому від 20 січня 2016 року КП «Інспекція з благоустрою» 1 лютого демонтувала МАФ за адресою провулок Львівський, 6, що біля кінотеатру “Україна”. Згідно рішення, суб'єкту господарювання у термін до 30.01.2016 включно слід було виконати роботи по демонтажу встановленої конструкцій, з обов'язковим відновленням благоустрою у термін до 07.02.2016. Через те що підприємець не виконав рішення, демонтаж здійснило КП « Інспекція з благоустрою м. Житомира» у примусовому порядку.
 
«Демонтовуємо, бо власник не зніс конструкцію до 30 січня. Все буде звезено на склад КП «Зеленбуд». За всі витрати повинен сплатити суб’єкт господарювання», - зазначив  директор КП “Інспекція з благоустрою” Юрій Юзвинський.
 
«Є місця, де магазини можна ставити, а є місця, же цього робити не слід. В  центрі міста на зеленій території цієї конструкції не повинно бути. Хочемо, щоб тут був сквер чи дитячий майданчик»,  - сказала житомирянка Олена Кучеренко. Вона повідомила, що міський голова Сергій Сухомлин  під час зустрічі з мешканцями будинків по вул. Львівській запевнив, що на цьому місці буде сквер.
 
Як підкреслив перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький, у місті планується розробити чітку політику щодо встановлення малих архітектурних форм і будуть проводиться активні роботи з демонтажу незаконних конструкцій. «Ми маємо зробити місто сучасним та зручним, комфортним для мешканців міста та привабливим для підприємців», - сказав  посадовець.
 
При виконавчому комітеті Житомирської міської ради формується робоча група з інвентаризації тимчасових споруд та рекламних конструкцій. До її складу увійдуть представники депутатського корпусу  міської ради, виконавчих органів та громадськості.
 
За рік у Житомирі планується провести інвентаризацію малих архітектурних форм у  місті та демонтувати незаконно встановлені. Таких у Житомирі близько 70.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare