Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482054
Прогноз погоди
Увага! Складні погодні умови
26 січня 2016 року 21:06
Січень місяць 2016 року супроводжується складним характером погоди, що проявляється коливаннями нічної та денної температури. Це призводить до утворення сильної ожеледиці, налипання мокрого снігу, утворення бурульок.
 
З огляду на складні погодні умови, які прогнозує обласний гідрометеоцентр на найближчі три доби, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників суб’єктів господарювання, власників будинків, споруд з проханням організувати роботу з розчистки від снігу закріпленої території, дахів житлових будинків та адміністративних споруд при накопиченні на них значного снігового покрову, знесення бурульок, льодових наростів. Максимально убезпечити маршрути руху поблизу будівель шляхом огородження небезпечних ділянок. Для запобігання утворення підтоплень при плюсових температурах слід забезпечити функціонування дахових зливовідводів, прибудинкових дренажів, систем зливової каналізації.
 
Звертаємось до мешканців міста та керівників суб’єктів господарювання максимально вжити заходів, направлених на забезпечення безпеки свого життя та створення безпечних умов функціонування суб’єктів господарювання, недопущення виникнення можливих надзвичайних ситуацій.
 
Пам'ятайте! Дотримання основних заходів безпеки дозволить вам уникнути трагічних наслідків.
 
Будьте пильними, бережіть себе!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare