Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464675
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили День Соборності України
22 січня 2016 року 16:09
У Житомирі відзначили День Соборності України. Громадські активісти займалися організацією та підготовкою свята. Цьогоріч воно пройшло без традиційних вітань зі сцени посадовців, хоча представники влади міста та області, політичних сил, депутатських корпусів різних рівнів були присутні на заході.
 
Після того, як усі зібралися на майдані ім. С.П. Корольова, взявшись за руки, було сформовано ланцюг Єдності у вигляді кола, як символ єдиної та неподільної України.
 
За український народ, владу та долю країни помолився настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан, привітав присутніх зі святом  учасник АТО, капітан, військовослужбовець 30 окремої механізованої бригади Віктор Камлук, а Валерій Глушук, учасник АТО, підполковник Збройних Сил України виконав пісні.
 
Ввечері о 18.00 год. громадські активісти Житомира запрошують на майдан ім.С.П.Корольова до стели Небесної Сотні вшанувати пам'ять перших загиблих під час Майдану.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове