Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 476970
Прогноз погоди
Житомиряни зможуть перевіряти роботу служб та підприємств міста через інтернет
19 січня 2016 року 08:55
У міській раді розпочато роботу над створенням інтерактивної карти, де будуть позначені території міста Житомира та суб’єкти, які відповідають за їх прибирання. Про це під час наради з керівниками житлово­ - комунальних підприємств повідомив радник міського голови Юрій Мойсеєв.
 
За словами посадовця, дане нововведення допоможе мешканцям міста відслідковувати виконання робіт з прибирання територій міста та дасть їм інформацію про те, хто відповідає за ту чи іншу ділянку.
 
«На карті буде чітко показано - це прибудинкова, прилегла чи закріплена територія. На ній буде нанесено усі ділянки, які прибираються ВЖРЕПами та знаходяться на балансі КП «Управління автомобільних шляхів», «Зеленбуду», інших підприємств, а також так звані «сірі зони»: комерційна  та «нічийна» території», - поінформував Юрій Мойсеєв. Він зауважив: «На мою думку, у Житомирі не повинно бути «нічийних» територій. Вони все одно повинні бути за кимось закріплені. Кожен повинен розуміти свою відповідальність.  Так склалося, що мешканці Житомира, у разі виникнення проблеми, вважають, що це недоопрацювання влади. Житомиряни дивуються: коли з’ясовується, що 80 % тротуарів належить торгівельним закладам та підприємствам».
 
Радник міського голови представив нового керівника КП "Інспекція з благоустрою м.Житомира" - Юрія Юзвинського та розповів, що  під час вихідних працівниками даного комунального підприємства  було проведено рейд і роз’яснювальну роботу по підприємствам та організаціям щодо виконання Правил благоустрою,  забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі. За результатами перевірок складено понад 100 приписів та протоколів щодо недотримання правил благоустрою, а саме неналежного прибирання прилеглих до закладів тротуарів.
 
Повідомити про неякісне прибирання чи відсутність такого взагалі можна  на гарячу лінію «Міського інформаційного центру» за телефонами: (0412) 481-481, 15-80.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare