Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477302
Прогноз погоди
Щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО
18 січня 2016 року 18:07
Питання виділення земельних ділянок для учасників АТО піднімалось сьогодні, 18 січня, на засіданні комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.
 
Як зазначив міський голова Житомира Сергій Сухомлин, рішенням сесії міської ради від 26.09.15 №772 створеною робочу групу для розгляду клопотань громадян, які приймали участь у антитерористичній операції, на першому засіданні групи було визначено порядок розгляду заяв: в першу чергу розглядаються клопотання сімей загиблих, в другу – поранених.
 
«Вже прийняті рішення про надання дозволу на складання проектів із землеустрою 32 сім’ям громадян, які загинули а АТО, та 114 громадянам, які отримали поранення. 7 сім’ям загиблих та 66 учасникам АТО передано у власність  земельні ділянки на підставі проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. На найближчому засідання міської ради розглядатиметься питання щодо передачі у власність 7 земельних ділянок», - зауважив С.Сухомлин.
 
Всього до міської ради подано понад 1500 клопотань учасників АТО на отримання земельних ділянок. Міський голова зізнається, що такої кількості вільних ділянок у межах міста немає. Про пошуки вирішення даного питання він зазначає: «Планується забезпечити земельними ділянками за рахунок  земель КП «Зеленбуд», якому надано дозвіл на розроблення проекту відведення на землях Левківської  сільської ради, та земельних ділянок, які будуть виявлені в процесі проведення інвентаризації   земель міста Житомира».
 
На разі рішеннями сесії міської ради надано дозвіл уповноваженим виконавчим органам міської ради на виготовлення детального плану території для учасників АТО та на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресами  набережна Крошенська, пров.5 Щорса, пров.2 Тургєнєва, вул. Світинська, вул. Радонова - ЛЕП – Шумського, вул.Вокзальна,  20-а,  вул. Кибальчича, 18-а, вул. Маликова, 24. Протягом 2016 року буде проведена інвентаризація земель м.Житомира та затверджено Генеральний план міста. Оголошено тендерну процедуру.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare