Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482682
Прогноз погоди
Запрошуємо житомирян та гостей міста відсвяткувати Водохреща
18 січня 2016 року 15:59
Міська рада запрошує усіх завтра відсвяткувати Водохреща у гідропарку. Сьогодні відбулася виїзна нарада за участю усіх відповідальних служб з метою вирішення організаційних питань щодо підготовки та проведення свята.
 
«Загальноміські заходи з відзначення Водохреща розпочнуться у гідропарку 19 січня о 10.00 год. Тут облаштовані намети з обігрівачами для переодягання. Буде виїзна торгівля, ярмарок та сцена. Також завтра буде працювати польова кухня, гостей пригощатимуть гарячим чаєм та кашею», - зазначила секретар міської ради Наталія Чиж.
 
О 10.00 год. відбудеться церемонія освячення купальні, після чого всі бажаючі зможуть зануритися в ополонці на річці Тетерів. Вперше у день свята у гідропарку відбудуться святковий ярмарок та народні гуляння. Музики, народні умільці та намети з випічкою і гарячим чаєм, польова кухня чекатимуть на відвідувачів на пляжі Гідропарку.
 
Під час проведення заходу чергуватимуть медичні працівники, працівники міської рятувальної служби на воді, охорону громадського порядку забезпечуватимуть працівники Житомирського відділу Нацполіції.
 
 
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare