Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482124
Прогноз погоди
"Наше завдання - зберегти робочі місця та надходження до бюджету", - Сергій Сухомлин про конфлікт навколо кондитерської фабрики
13 січня 2016 року 15:53
Корпоративний спір на Житомирській кондитерській фабриці необхідно вирішити шляхом переговорів або у судовому порядку. Таку позицію висловив міський голова Житомира Сергій Сухомлин під час зустрічі з представниками ТДВ "ЖЛ" та ЗАТ "Житомирські ласощі".
 
У результаті зустрічі Сергій Сухомлин запропонував наступне вирішення питання:
-  ТДВ «ЖЛ» - відновити роботу фабрики для забезпечення безперебійного виробництва продукції та її збуту згідно діючих контрактів.
-  Створити комісію,  до складу якої включити представників сторін конфлікту та основного кредитора АТ «Укрексімбанк» для контролю за виробничою та фінансовою діяльністю підприємства.
- Запровадити даний режим роботи до остаточного вирішення корпоративного спору.
 
"Корпоративний спір, який виник навколо Житомирської кондитерської фабрики, необхідно вирішити шляхом переговорів або у судовому порядку. Будь-яке силове протистояння є неприпустимим. При цьому наголошую, що кондитерська фабрика є одним з найбільших роботодавців та платником податків м. Житомира. Наше завдання зараз - зберегти робочі місця та надходження податків до бюджету", - зазначив міський голова Сергій Сухомлин.
 
Протокол засідання можна подивитися тут


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare