Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477124
Прогноз погоди
20 звернень громадян розглянув міський голова Сергій Сухомлин під час особистого прийому
12 січня 2016 року 15:52
Традиційно порушені проблеми, які озвучили житомиряни під час зустрічі з керівником міста, стосувалися житлово-комунальної сфери,  працевлаштування, покращення житлових умов,  санітарного стану території міста, виділення земельних ділянок під житлове будівництво, вирішення земельних спорів, дозволів на приватизації  кімнат та земельних  ділянок,  утеплення приватизованих квартир та ін.
 
За зверненням житомирян щодо забезпечення життєво необхідними лікарськими засобами  дітей-інвалідів, хворих на муковісцидоз, Сергій Сухомлин дав доручення управлінням праці та соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради внести зміни до затверджених програм, аби люди, які потребують ліків  для хворих дітей, могли отримати матеріальну допомогу з міського бюджету якнайшвидше.
 
Особистий прийом міського голови, як завжди, пройшов за участі керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, в межах повноважень яких знаходяться порушені питання. По кожному зверненню заявникам надані обґрунтовані роз’яснення стосовно їх питань згідно  вимог діючого законодавства та надані відповідні доручення керівникам виконавчих органів та фахівцям комунальних підприємств.
 
МІський голова проводить особистий прийом громадян у другий, четвертий вівторок місяця з 9.00 до 11.00 год за попереднім записом.  
            
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare