Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465124
Прогноз погоди
У Житомирі на прибирання снігу вийшло 36 одиниць техніки
11 січня 2016 року 13:00
Про це повідомив начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун.
 
«Управління автомобільних шляхів було цілком  готове до снігопаду, на нічне чергування було заплановано 16 одиниць техніки. Дороги обробляються піщано-сольовою сумішшю.  КП «Зеленбуд»  вивело свою техніку для прибирання скверів та для розчищення пішохідних доріжок в зелених зонах міста», - зазначив Олександр Марцун.
 
Житлові підприємства, підпорядковані управлінню житлового господарства, забезпечили роботу 20 одиниць техніки на прибудинкових територіях та тротуарах. Варто наголосити, що близько 70% території міста має прибиратися  комерційним структурами, бюджетними організаціями та власниками приватних домоволодінь.  За невиконання Правил з благоустрою міста передбачено адміністративну відповідальність.
 
128 т піщано-сольової суміші  та 16 т солі було використано для обробки проїжджих частин вулиць міста. Відповідно до технології проводиться  розчистка проїжджих частин вулиць.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове