Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 488978
Прогноз погоди
Позиція міської влади щодо конфлікту на кондитерській фабриці
5 січня 2016 року 17:54
Вже майже тиждень ми спостерігаємо за корпоративним конфліктом на кондитерській фабриці Житомира. Остаточну крапку у даному спорі має поставити суд. Але найголовніше у цій ситуації - наслідки, які негативно впливають на простих людей - мешканців міста. Все, що відбувається на території та поблизу самої фабрики, становить небезпеку для  життя та здоров'я людей. Міська влада, на жаль, не має повноважень, аби вплинути на конфлікт, але своїм обов'язком вважає недопущення безладу, сприяння дотримання безпеки життя людей, унеможливлення зриву теплопостачання для будинків, що залежать від роботи фабрики та інше.
 
Щиро сподіваємось на здоровий глузд всіх сторін конфлікту та на якнайшвидше його вирішення, а житомирян просимо, поки триває конфлікт, дотримуватися власної безпеки та максимально не наближатися до кондитерської фабрики.
 
Перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький та заступник міського голови Матвій Хренов


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare