Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482343
Прогноз погоди
У Житомирі відроджують традицію загальноміської ялинки у драмтеатрі
5 січня 2016 року 15:57
Уже декілька років у Житомирі не відбувалося масштабних новорічних свят для дітей. Міська влада вирішила відродити традицію проведення загальноміської ялинки у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги. Сьогодні житомиряни-учні 1-3 класів навчальних закладів міста відвідали ялинку та виставу. Розважали дітей біля красуні-ялинки улюблені казкові герої. Вони створили для малечі міні-виставу, а затим кожен з дітлахів отримав солодкий дарунок. Традиційні забави та конкурси прийшлись до вподоби кожному. Найочікуваніша мить поява - улюблених героїв Діда Мороза та Снігуроньки.
 
 Привітала маленьких мешканців Житомира зі святами секретар міської ради Наталія Чиж та побажала всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні, гарного святкового настрою.
 
«Ми не маємо права забирати у наших дітей дитинство. Вони мають радіти, отримувати позитивні емоції. Саме тому, у цьому році  ми вирішили відродити традицію, яка була принаймні у моєму дитинстві. Коли ми приходили, водили хороводи, а в кінці свята усім видавали подарунки – цукерки, - розповіла Н. Чиж. - Я вважаю, що для дітей це величезний позитив. Ми сьогодні спостерігали, як вони  із захватом співають і танцюють з Дідом Морозом».
 
Після привітань та поздоровлень актори обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги подарували малечі казкову виставу «Мауглі» режисера-постановника, заслуженого діяча мистецтв України Наталії Тімошкіної.
 
Загалом близько 12 тисяч маленьких житомирян отримають солодкі подарунки та  відвідають новорічні вистави в облмуздрамтеатрі та Палаці культури.  На новорічні вистави діти міста Житомира запрошені у драмтеатр 5, 6, 8, 10, 11 та 12 січня 2016 року, початок вистав о 11.00 год. та о 14.00 год.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare