Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5525
візитів всього: 464708
Прогноз погоди
Для учасників АТО міська влада планує виділити більше 70 га землі
30 грудня 2015 року 12:05
На балансі КП "Зеленбуд" є земельна ділянка загальною площею 78,7 га. Вона знаходиться у постійному користуванні комунального підприємства на території Левківської сільської ради, що у Житомирирському районі, Розглянувши клопотання КП «Зеленбуд», міська рада вирішила: надати дозвіл комунальному підприємству «Зеленбуд» Житомирської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 78,7 Га для індивідуального користування. 
 
Міський голова Сергій Сухомлин розповідає, що при умові підготовки технічної документації та посадки ділянки у земельний кадастр, можна буде говорити про виділення щонайменше 400 земельних ділянок для учасників АТО.
 
"Земля, яка розглядалася, вона є в постійному користуванні "Зеленбуду". Він готовий від неї відмовитися на користь учасників АТО. Суть рішення полягає в тому, що комунальному підприємству надається дозвіл на виготовлення проекту землеустрою, зараз вони можуть зайнятися технічною підготовкою - обміром масиву. Головне - це зробити документи і посадити в кадастр цю ділянку землі".
 
Згідно рішення управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради, як уповноважений виконавчий орган міської ради має розробити детальний план території.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове