Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481501
Прогноз погоди
У Житомирі затверджено програми розвитку спорту, позашкільної освіти та оздоровлення дітей
28 грудня 2015 року 18:12
3 соціальні програми, розробниками яких є управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, затвердили сьогодні, 28 грудня 2015 року, депутати Житомирської міської ради.
 
«Цільова соціальна програма розвитку галузі фізичної культури і спорту передбачає комплекс заходів на 2016-2018 роки. Зокрема, це підвищення стипендій перспективним молодим спортсменам та збільшення норми витрат харчування спортсменів та суддів, створення відділень з видів спорту в позашкільних навчальних закладах, формування більш високого рівня суддівських колегій з видів спорту, виготовлення документації та будівництво спортивних споруд, придбання сучасного спортивного інвентарю, забезпечення проведення міських спортивно-масових заходів та забезпечення участі спортсменів, тренерів міста в обласних, всеукраїнських змаганнях, преміювання призерів і переможців всеукраїнських та міжнародних змагань та їх тренерів, проведення в місті напівмарафону, «ярмарків спорту та здоров’я» та інші», - поінформувала начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.
 
Також депутати затвердили комплексну програму оздоровлення та відпочинку дітей м. Житомира на 2016-2018 роки. «Дана програма розроблена з метою організації оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку, вжиття заходів щодо збереження життя і здоров’я дітей під час перебування у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку; сприяння організації в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку змістовного дозвілля: проведення культурно-масових, спортивних, фізкультурно-оздоровчих заходів тощо з дотриманням натуральних норм харчування в таборах з денним перебуванням та позаміських закладах оздоровлення та відпочинку розроблено та затверджено проект Комплексної програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Житомира на 2016 -2018 роки. Окрім забезпечення оздоровлення дітей у таборі «Супутник», програма передбачає розробку проектно-кошторисної документації щодо реконструкції корпусів встановлення автономного опалення і ремонт спортивних (футбольний, волейбольний, баскетбольний) та ігрових майданчиків у таборі», - йдеться у документі.
 
Також цього дня прийняте рішення «Про затвердження міської цільової соціальної програми утримання та розвитку позашкільної освіти за місцем проживання на 2016-2018 роки».
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare