Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482237
Прогноз погоди
Мешканці будинку по вул.Львівській, 2/8, де стався вибух, звернулися на особистий прийом до міського голови
22 грудня 2015 року 16:44
Мешканці 5-поверхівки, що по вул.Львівська, 2/8, де стався вибух 13 листопада,  прийшли на особистий прийом громадян до міського голови  Сергія Сухомлина.
 
Люди звернулися з проханням про допомогу щодо встановлення причини вибуху та сприяння  проведенні ремонтних робіт у будинку. В квартирах вибиті шибки, склопакети, двері та балкони. Працівники ЖЕКів, комунальних служб  і далі працюють щодо усунення наслідків цього вибуху.
 
«Ми зробили технічний звіт у будинку,  отримали звіт державної експертизи. Проектно-кошторисна документація виготовлена. Експертиза пройдена. Зараз головне питання – реєстрація декларації, після чого розпочнуться ремонтні роботи. А роботи там складні, тому підрядник має бути кваліфікований», - сказав Сергій Сухомлин. Міський голова також зазначив, що на останній сесії міської ради виділено 800 тис. грн на проведення капітального ремонту. Наразі ж вирішується, хто буде підрядником на виконання робіт.
 
Сергій Сухомлин дав доручення комунальним службам провести інспекцію всієї системи та перевірити всі квартири та лічильники, встановити  огородження. Адже люди хвилюються за свою безпеку та бояться,  щоб вибух не повторився. 
 
Представник управління Держпраці в Житомирській області пояснив, що визначитися з конкретною причиною вибуху – газ, вибухові речовини чи хімічні сполуки – зараз не можуть, оскільки немає інформації щодо висновків експертизи Житомирського  відділення  ГУ Нацполіції з приводу наявності вибухових речовин або хімічних сполук,  які могли б спричинити вибух.
 
Сьогодні житлово-комунальна депутатська комісія провела виїзну нараду на місце об’єкту, куди прибули й представники ЖЕКу, держнагляду та проектанти, аби розібратися в обсязі  робіт  у   будинку  на вул. Львівській, 2/8. Фінансування капітального ремонту будинку  розпочнеться після реєстрації декларації про початок робіт та визначення підрядника.
 
Зі слів Сергія Кондратюка, начальника управління житлового господарства Житомирської міськради, капітальний ремонт пошкодженого будинку займе близько двох місяців та  обійдеться міському бюджету близько 900 тис. грн.
 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare