Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5564
візитів всього: 475835
Прогноз погоди
Спартакіада серед працівників культури міста та області
17 грудня 2015 року 15:21
11 грудня в Житомирі  вже втринадцяте було розіграно першість у Спартакіаді серед працівників культури міста та області. В спортивних іграх взяли участь представники закладів культури з усієї області.
 
Спортивне свято організоване зусиллями обласної організації ФСТ „Спартак”  спільно з  управлінням культури Житомирської міської ради, за сприяння управління  сім’ї, молоді та спорту, управління культури і туризму облдержадміністрації.
 
У відповідності до Положення про проведення ХІІІ Спартакіади у змаганнях брали участь команди колективів установ та закладів культури з міст та районів Житомирської області. Склад команди – 8 осіб (в тому числі один з учасників – представник).
 
Свої команди на змагання делегували заклади культури Житомира, Новограду-Волинського, Червоноармійська, Бердичіва, Любару та ін.
 
Спортсмени боролись у таких видах спорту: настільний теніс, шахи та шахмати, (серед чоловіків та жінок), а також армреслінг.
 
Працівники житомирських закладів культури змагалися за першість міста Житомира та Житомирської області.
 
Серед претендентів на кубок першості міста були команди Житомирської обласної філармонії С. Ріхтера, Житомирського музичного училища ім. В. Косенка, міського Палацу культури, художньої школи, музичної школи № 4, музичної школи № 2,  музичної школи № 3, музичної школи № 5, Парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна.
 
Пальму першості у змаганнях серед працівників культури міста виборола команда музичної школи № 4. Чергову перемогу школи здобули: Зінов'єва М.О. та Вербаховський О.А.(шахи), Глібко А.С. та Виговська Ю.В. (настільний теніс), Костецька Т.В. та Отиченко Н.Ю. (шашки), Романько О.В. та Лутай Д.В (армреслінг).
 
Не втратила лідерських позицій команда музичної школи № 4 і на рівні області, де за результатами загальнокомандного заліку увійшла до трійки кращих. Команда отримала кубки й дипломи організаторів. Переможці та призери в окремих видах нагороджені дипломами.
 
Як бачите, працівники культури вкладають свою душу не лише в мистецтво та відродження народних традицій. Вони полюбляють і культурний відпочинок, спорт і туризм. А результати їхньої праці самі говорять за себе.
 
Вітаємо переможців та бажаємо їм успіхів!!!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове