Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 463892
Прогноз погоди
До уваги суб’єктів господарювання!
21 грудня 2015 року 12:50
З метою необхідності захисту населення від шкідливого впливу шуму, додержання тиші, зняття соціальної напруги, дотримання правопорядку на території міста, наголошуємо на обов’язковому дотриманні встановленого режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та послуг, а також на безумовному виконанні рішення Житомирської міської ради від 07.10.11 № 198 «Про деякі питання обмеження реалізації алкогольних напоїв на території міста Житомира», відповідно до якого реалізація алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива в підприємствах торгівлі, крім громадського харчування, з 23.00 до 08.00 години кожного дня, враховуючи вихідні та свята заборонена.
 
Також нагадуємо, що 02.09.2015 року виконавчим комітетом Житомирської міської ради прийнято рішення № 589 «Про призупинення реалізації алкогольних напоїв військовослужбовцям на період проведення АТО та мобілізації», яким суб’єктам господарювання сфери торгівлі та ресторанного господарства незалежно від форм власності, які здійснюють діяльність на території міста Житомира, зареєстровані у встановленому порядку та мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями здійснювати реалізацію алкогольних напоїв, в т.ч. слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) особам, які мають ознаки належності до будь-якого військового формування (наявність військової форми, озброєння) на період проведення АТО та мобілізації.
 
Вказане рішення прийнято з метою недопущення скоєння правопорушень, попередження нещасних випадків, а також підвищення якості несення військової служби в умовах складної суспільно-політичної ситуації в державі.
 
Враховуючи вищевикладене, наголошуємо на обов’язковому дотриманні вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 02.09.2015 р. № 589 «Про призупинення реалізації алкогольних напоїв військовослужбовцям на період проведення АТО та мобілізації».
 
Сподіваємось на розуміння та співпрацю в інтересах територіальної громади міста Житомира.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове