Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477452
Прогноз погоди
«Клуб любителів в’язання» готує теплі речі для бійців АТО
21 грудня 2015 року 10:44
Бійцям АТО дуже потрібні теплі речі 17 грудня 2015 року за ініціативи Житомирської обласної громадської організації «Український дім 21 століття» та Житомирської обласної ради жінок проведено майстер-клас з в’язання шкарпеток і рукавиць для бійців, що беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.
 
Директор комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради Лариса Харчук наголосила: «Сьогодні є нагальна потреба: в зимовий період простими справами підтримати бійців АТО. І напередодні новорічно–різдвяних свят ми зібрались для того, щоб зв’язати теплі «обереги» для наших захисників. До нас активно долучились слухачі проекту «Університет людей поважного віку», працівники бібліотечних установ м. Житомира та активістки, які прагнуть допомогти учасникам АТО».
 
Мистецтво творити речі власними руками презентувала керівник «Клубу любителів в’язання» - майстер народної творчості Наталія Харитонова.
 
Окрім того оголошено збір бавовняних ниток, теплих речей, ковдр з метою передачі бійцям АТО.
 
21 грудня 2015 року о 16.00 год. організатори майстер-класу з в’язання шкарпеток і рукавиць запрошують на 2 заняття «Клубу любителів в’язання». Місце проведення: м. Житомир, вул. Перша Партизанська, 3, Центральна бібліотека ім. В.Земляка (навпроти ТРЦ «Глобал»).


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare