Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477220
Прогноз погоди
До Нового року медичні працівники та вчителі міста отримають зарплатню у повному обсязі
17 грудня 2015 року 14:19
Про те, що до Нового року борг по зарплаті перед вчителями та медичними працівниками буде виплачено повністю, розповів міський голова Сергій Сухомлин під час зустрічі з молодшими медичними працівниками 17 грудня. Зранку в кабінет до міського голови прийшли кілька десятків представників медичної сфери дізнатись, коли отримають зарплатню.
 
Борг по зарплаті у двох галузях - є боргом держави, за листопад та грудень місяць він складає 52 млн. грн. Сергій Сухомлин пояснює, якщо його закрити коштом міського бюджету, то від держави цих грошей можна буде не чекати. Мер міста нагадав присутнім про подібну ситуацію з вчителями, яка виникла у травні і лише завдяки поїздці до Києва під стіни Міністерства, проблемне питання було вирішене.
 
"Навесні коли вчителям не виплатили відпускні, ми зібрали 300 чоловік і поїхали під стіни Міністерства. Пів дня там простояли і нам виділили у підсумку 18 млн.грн. Житомирські вчителі повністю отримали відпускні. Завтра, в будь-якому випадку, призначена позачергова сесія по виплаті заборгованості, після обіду гроші вже будуть. Листопад ми закриємо 100%. До Нового року виплатимо весь борг".
 
Сергій Сухомлин також розповів, що в умовах децентралізації наступний бюджетний рік буде напруженим.
 
"Якщо ви бачили проект бюджету на наступний рік - грошей немає. В рамках децентралізації нам передают фінансування ПТУ - 80 млн. грн. та 50% фінансування ліцеїв - це близько ще 40 млн.грн. У наступному році ми закладаємо в бюджет гроші, щоб скасувати в міських лікарнях добровільні внески від житомирян. Моє завдання - по максимуму отримати гроші від Кабміну, щоб за кошти нашого бюджету не перекривати борги держави, а реалізовувати програми міста".


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare