Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5520
візитів всього: 464644
Прогноз погоди
9 квартир отримають сім’ї загиблих та інваліди з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО
16 грудня 2015 року 18:41

 

 Такі рішення були прийняті сьогодні, 16 грудня, виконавчим комітетом Житомирської  міської ради.

 

«1.Затвердити список сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І-ІІ групи  з числа військовослужбовців, які брали участь  у зазначеній операції  та перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті міської ради, яким надається житло відповідно до Порядку.

 2. Затвердити список сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та перебувають на квартирному обліку при Житомирському гарнізоні, яким надається житло відповідно до Порядку».

 «1.Затвердити список осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, та/ або  у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок  та перебувають на квартирному обліку за місцем проживання у виконавчому комітеті міської ради, яким надається жила площа,  відповідно до Порядку (список додається)», - йдеться у  документах.

 

Дані квартири закуплені на виконання чинного законодавства та будуть передані в комунальну власність  територіальної громади  міста Житомира на позачерговій сесії міської ради.  Після прийняття у комунальну власність згідно із затвердженими списками відділ по обліку та розподілу жилої площі міської ради видасть ордери на квартири новим власникам.

 

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове