Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482389
Прогноз погоди
У Житомирі створено виконком з числа учнів шкіл
7 грудня 2015 року 20:29
Сьогодні в міській раді відбулося перше засідання органу учнівського самоврядування м.Житомира. Відтак, молоді люди мають змогу виступити з власними пропозиціями до міського голови щодо розвитку міста Житомира.
 
«Для нас важливо почути вас, - звернулася до дітей секретар міської ради Наталія Чиж. - Я переконана, що серед вас, молодих людей, є гарні посадовці майбутнього».
 
Під час першої зустрічі шляхом голосування було обрано назву виконкому – "Виконком майбутнього",  а також  визначено кількість напрямів роботи органу. Організаційні питання щодо обрання голови виконкому та його заступників було перенесено на наступне засідання.
 
У ході засідання  юні житомиряни мали змогу поставити свої запитання міському голові.
 
Серед нагальних проблем, які хвилювали учнів, - забезпечення шкіл підручниками, фінансування театрального гуртка в ЗОШ №19, оновлення комп’ютерних класів, закупівлі мультимедійних дошок для закладів освіти.
 
«Житомир  має йти власним шляхом розвитку, - зазначив міський голова Сергій Сухомлин у розмові зі школярами. - Ніяка європейська та азіатська модель в нас працювати не буде в силу різних причин - економічних, ментальних. Ми маємо взяти краще від інших міст та створити свій рецепт успіху,  дати можливість розкритися суспільним ініціативам. Запропонувати нормальну відкриту стратегію розвитку міста».
 
За словами Сергія Сухомлина, для керівництва міста засідання учнівського виконкому - це можливість вивчити проблеми молодих людей та вирішити  актуальні питання у молодіжному середовищі,  а також підвищити громадсько-політичну активність молоді.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare